Hueman Advertising, partener CNIPMMR

Hueman Advertising este agenția digitală creativă din Timișoara, specializată în Social Media, websites și branding, care crede în realizarea lucrurilor de calitate, mai presus de tendințe, și se concentrează pe experiențele umane și pe conexiunea empatică. Cu o echipă tânără, creativă și implicată, fiecare proiect este unul reușit – de la idee, la strategie și până la implementare.

Cu peste 6 ani de experiență în domeniu, Hueman are în portofoliu zeci de clienți naționali, internaționali și locali de renume, pentru care a realizat identități vizuale, site-uri, campanii creative, comunități implicate și, în același timp, a crescut atât notorietatea acestora, cât și vânzările. În toată această perioadă, agenția a acumulat expertiză colaborând cu branduri din industriile de Telecom, IT&C, Auto, Beauty&Fashion, FMCG & HoReCa și Entertainment.

În portofoliul agenției se regăsesc clienți precum Danone, Vodafone, Niro Investment Group, Bucovina, Gatta, Casa Rusu, Liebherr, Aegon, MAHLE, Cărturești, MedLife, Monte Banato, Joyson Safety Systems, Flex și mulți alții.

Puteți afla mai multe despre Hueman Advertising pe www.hueman.ro

Post Your Thoughts