Contul de economii in lei de la CEC Bank dedicat clientilor persoane juridice

Clientii CEC Bank persoane juridice pot deschide conturi de economii in lei in oricare dintre cele peste 1.000 de unitati teritoriale CEC Bank. Contul de economii in lei este un produs flexibil, sigur, care ofera dobanzi competitive si prin intermediul caruia clientii pot efectua depuneri si retrageri de sume oricand, fara penalizari si fara a pierde dobanda acumulata. Clientii actuali ai bancii pot accesa contul de economii si prin intemediul canalelor alternative.

Nu exista o suma minima de constituire, iar rata anuala a dobanzii este fixa pe toata perioada. Dobanda bonificata este diferentiata pe transe valorice, fiind calculata zilnic la soldul existent in contul de economii si capitalizata lunar. Dobanda pornește de la 0,10% pentru sumele sub 5.000 de lei și ajunge la 0,30% in cazul unui sold de pana la 100.000 de lei. La scadenta, termenul se prelungeste automat pe o perioada egala cu cea pentru care a fost constituit initial, in conditiile de dobanda din ziua prelungirii.

Banii din contul de economii sunt garantati de Fondul de Garantare a Depozitelor Bancare pana la limita sumei de 100.00 euro, echivalent lei.

Pentru mai multe informatii despre produsele de economisire si creditare dedicate persoanelor juridice, accesați www.cec.ro .

Post Your Thoughts