Fan Courier, partenerul de incredere al CNIPMMR

FAN Courier, companie cu capital integral privat românesc  este de peste 13 ani liderul pieței locale de curierat și unul dintre pionierii și promotorii dezvoltării acestui domeniu în România. Fondată în urmă cu 21 de ani de Felix Pătrășcanu, Adrian Mihai și Neculai Mihai, compania s-a dezvoltat constant, datorită unei strategii gândită pe termen lung, bazată pe principii de creștere sănătoase, care au în centru creșterea gradului de satisfacție a beneficiarului final.

În cele două decenii de activitate, compania a crescut de la cei trei fondatori la peste 6.800 de angajați și colaboratori, de la o Dacie botezată ”Furia verde” la o flotă de peste 3.900 de vehicule și de la un grup mic de beneficiari la peste 50.000 de clienți, persoane fizice și juridice. FAN Courier este astăzi unul dintre cei mai mari angajatori din România și unul dintre cei mai mari contributori la bugetul de stat.

Dezvoltarea companiei se datorează investițiilor pe care compania le-a planificat și efectuat dar și deschiderii către tehnologie și inovație. FAN Courier a investit până la finalul lui 2018 peste 164 de milioane de euro, fiind unul dintre promotorii automatizării pentru creșterea productivității muncii dar a și a investițiilor în tehnologie avansată.

Post Your Thoughts