AGROTURISM ȘI GASTRONOMIE ROMÂNEASCĂ, un eveniment despre traditie, experiență și dezvoltare în mediul rural

Pe data de 6 iunie, la Sibiu, agenția TMT PR si Asociatia My Transylvania organizează ediția II AGROTURISM ȘI GASTRONOMIE ROMÂNEASCĂ, primul eveniment dedicat IMM-urilor din mediul rural.Este vorba despre un proiect de revitalizare a satului românesc prin agroturism, turism culinar și gastronomie ca important patrimoniu cultural.
Evenimentul își propune să construiască un loc de întâlnire și discuții pentru producători tradiționali, fermieri și posesori de agropensiuni, să promoveze valoarea produsului tradițional românesc și să (re)conecteze mediul urban cu cel rural.

Agenda zilei va include Conferință, Tur Gastronomic, Expoziție cu vânzare si Spectacol Culinar cu tema BRÂNCUȘI ÎN FARFURIE.

Invitat special în cadrul conferinței este KLAUS EHRLICH, Secretar General EuroGites, Federația Europeană a Turismului Rural.

Spectacolul culinar va ilustra conceptul FROM FARM TO FORK, cunoscuți chefi susținători ai gastronomiei românești gătind cu produse locale și obiecte tradiționale.

Pentru mai multe informații, accesați următorul link. 

Post Your Thoughts