Inregistrarea marcii “Invest in Romania”

imagine-investPrin Certficatul de înregistrare al mărcii nr. 147167, eliberat în conformitate cu art.28 din Legea 84/1998, Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a aprobat înregistrarea mărcii ”INVEST in România” solicitată de către Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR).

Prin înregistrarea acestei mărci, CNIPMMR continuă tradiția de a iniția și de a înregistra mărci de referinţă pentru mediul de afaceri românesc.

Din portofoliul CNIPMMR fac parte mărcile „Topul Naţional al Firmelor Private din România”, înregistrată la data de 18.04.2005 la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci, ”Carta Albă a IMM-urilor din România” – 08.02.2017 și ”Ziua Întreprinzătorilor” înregistrată la data de 18.04.2005.

INVEST in Romania este un program de promovare a oportunităţilor de investiţii la nivel regional și de stimulare a atragerii de noi investiţii prin organizarea unei serii de evenimente specifice vizând dezvoltarea mediului de a faceri la nivel național și stabilirea de parteneriate transnaționale. Programul își propune să aducă împreună antreprenori, CEO de companii, autorități publice, ambasadori și atașați economici, instituțiibancare, fonduri de investiții, camere bilaterale, organizații ale oamenilor de afaceri străini și grupuri de investitori.

Prima ediție sub această marcă a avut deja loc anul trecut iar rezultatele anticipate ale evenimentului până în anul 2020, vorbesc de la sine:

– 40 de proiecte de interes regional promovate

– Cel puțin 1600 de antreprenori implicați în proiect, în calitate de participanți la evenimente, reprezentanți ai instituțiilor bancare, fondurilor de investiții, camere bilaterale, organizații ale oamenilor de afaceri străini și ai companiilor;

– Cel puțin 50 de ambasadori și atașați economici implicați în proiectul Invest in Romania;

– Minimum 100 de parteneriate stabilite între antreprenorii activi la nivel regional ca urmarea participării la  evenimentele Invest in Romania;

– Minimum 16 companii și parcuri industriale active la nivel național/internațional vizitate de către potențiali investitori.

Cu această marcă, CNIPMMR își completează portofoliul de evenimente dedicate exclusiv mediului de afaceri românesc.

Post Your Thoughts