Acceleratorul de afaceri “weXelerate”, Viena, Austria

start-upVă informăm pe această cale despre acceleratorul de afaceri “weXelerate”, Viena, Austria, care pune ȋn mod gratuit la dispoziţia start-up-urilor tech, europene, peste 8.000 mp spaţii de lucru, activităţi de mentoring, networking, coaching, precum şi acces la finanţare. Acceleratorul este situat ȋn zona centrală a Vienei şi pune la dispoziţie aceste servicii ȋn mod gratuit, pentru o perioadă de maxim 6 luni, start-up-urilor care trec de procesul de selecţie. Domeniile şi industriile vizate cu precădere de ideile/produsele acestora trebuie să fie: blockchain, IOT, mobilitate, Cybersecurity, AI&Bot, media, bancar, asigurări, industrie 4.0, energie şi infrastructură.

Aplicaţiile Start-up-urilor se depun on-line, până ȋn data de 10 iulie 2017, pe site-ul acceleratorului la adresa http://wexelerate.com/ , după care urmează procesul de analiză şi selecţie a acestora.

Ataşat gasiţi o prezentare a Acceleratorului de afaceri “weXelerate”. De asememea, pe website-ul acestuia aveţi acces la diverse informaţii.

Datele de contact sunt: weXelerate, adresa: Praterstrasse 1, 1020, Viena, website: http://wexelerate.com/

Persoane de contact: Hassen Kirmaci – Founder & CEO – E-mail: hassen.kirmaci@wexelerate.com, Thomas Beck – Managing Assistant – E-mail: thomas.beck@weXelerate.com

Biroul  de Promovare Comercial-Economică  din cadrul Ambasadei României la Viena vă stă la dispoziţie pentru orice alte ȋntrebări suplimentare şi pentru sprijin ȋn contactarea acceleratorului.

 

Sursa: Biroul de Promovare Comercial-Economică  din cadrul Ambasadei României la Viena

Post Your Thoughts