Președinte CNIPMMR – Florin Jianu
Dl. Jianu este unul dintre antreprenorii de succes ai României – lansând prima afacere în urmă cu 13 ani. Susţinător al mediului de afaceri naţional şi european, vine cu o viziune care are la bază inovaţia şi încurajarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor. Este preşedinte al Patronatului Tinerilor Întreprinzători din România, iar la nivel european a ocupat poziţia de preşedinte al Young Entrepreneurs of the European Union (JEUNE).
În 2014, timp de 10 luni activitatea sa a vizat mediul guvernamental, fiind numit ministru pentru IMM-uri, mediul de afaceri şi turism, implicându-se direct în nouă lege dedicată IMM-urilor, strategia pentru mediul de afaceri 2014-2020, programul cu privire la integrarea tinerilor absolvenţi pe piaţa muncii şi dezvoltarea activităţii IMM-urilor, plasarea României ca hub Sud-Est european, Legea crowdfunding, Legea business angel, Legea dedicată incubatoarelor de afaceri şi Instituţia mediatorului de credite.
Florin Jianu s-a născut la Slatina, judeţul Olt, la 30 decembrie 1976. A absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universităţii din Bucureşti – Departamentul de Matematici Aplicate (secţia engleză) şi a urmat studiile de masterat din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative din Bucureşti.
Secretar General – Liviu Rogojinaru
Cu o activitate de peste 24 de ani în mediul antreprenorial, dl. Liviu Rogojinaru a fost în perioada aprilie-decembrie 2016 secretar general al CNIPMMR și din 2000 pana în aprilie 2016 a fost vicepreședinte ocupându-se de departamentul relaţiilor internaţionale şi promovare afacerii. Este absolvent al Institutului Politehnic Bucureşti, Facultatea de transporturi – Specializarea Autovehicule rutiere.
Ca antreprenor, dl. Rogojinaru este director general al S.C. EURO COSIMO IMPEX S.R.L. ocupându-se de strategia de dezvoltare a firmei şi coordonarea activităţii acesteia și administrator al S.C. RONDA CONSTRUCT S.R.L. fiind direct implicat în conducerea activităţii generale a societăţii, în conformitate cu obiectivele generale stabilite de către AGA, prospectând piaţa, căutând să atragă noi clienţi.
De asemenea, Liviu Rogojinaru a deținut, la nivelul CNIPMMR și poziția de purtător de cuvânt, reprezentând organizaţia în relaţiile externe, în cadrul Consiliului Europei de la Bruxelles, în relaţiile cu ministerele.
Este vicepreședinte în cadrul Biroului Executiv al Comitetului Economic și Social din România.
Preşedinte de onoare – Prof. Univ. Dr. Ovidiu Nicolescu
Născut în Ploieşti, judeţul Prahova, dl. Ovidiu Nicolescu este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, specializat în domeniul managementului în cadrul Universităţilor din Liege, Ghent, Bruxelles şi Louvain, în simulari managerial computerizate în cadrul Universităţii din New York (NYU), specializat în studii de marketing internaţional de către Institutul Internaţional de Marketing – Harvard Business School din Boston. De asemenea a absolvit cursul de perfecţionare pentru cadrele didactice universitare din Europa Centrală şi de Est al IESE Barcelona şi este specializat în studii intreprenoriale în cadrul Fundației Europene pentru Cercetări de Management din Estoril – Portugalia. Profesor universitar, trainer şi consultant în management, marketing şi economie la ASE, IMMI Manager, CNIPMMR, Universitatea New York (SUA) IESE (Spania), Stockholm Business School (Suedia), Fairleigh Dickinson University (SUA). Dl. Ovidiu Nicolescu este Doctor Honoris Causa al Universităţii din Baia Mare, al Universităţii Ovidius din Constanţa, al Universităţii din Oradea, al Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi şi al Universităţii Lucian Blaga din Sibiu.
Este autorul a peste 100 cărţi publicate ca autor unic sau principal şi a peste 400 studii şi articole publicate în România şi în străinătate.
Începând cu anul 1993, dl. Ovidiu Nicolescu a fost ales ca preşedinte al CNIPMMR, fiind reales la fiecare Convenţie Naţională derulată din 4 în 4 ani. Concomitent este vicepreşedinte al Uniunii Europene a Artizanatului şi a Întreprinderilor Mici şi MijlociiUEAPME din 1997 şi vicepreşedinte al Asociaţiei Mondiale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii – WASME din 2005, susţinând interesele sectorului de IMM-uri din România şi contribuind la dezvoltarea şi consolidarea mişcării patronale la nivel naţional, european şi internaţional.
Atât în activitatea profesorală universitară, cât şi în activităţile patronale desfăşurate în calitate de preşedinte al Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România şi al Societăţii Academice de Management din Romania, dl.Ovidiu Nicolescu a pus în practică competent, în România şi în străinătate, principiile şi abordările ştiinţifice pe care, timp de 43 de ani, le-a predat studenţilor. A devenit președinte de onoare al CNIPMMR în urma alegerilor din cadrul Convenției Naționale din aprilie 2016.
Primvicepreşedinte dezvoltare teritorială– Marian Filimon
Dl. Marian Filimon este preşedintele Federaţiei Patronale a Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Regiunea Sud-Est şi unul dintre „pionierii” procesului de (re)creare a mediului de afaceri specific economiei de piaţă în România.
Între anii 1990-1991 – când însăşi noţiunea de „patron” provoca, dacă nu reacţii negative, măcar un sentiment de nesiguranţă masei uriaşe de salariaţi la stat, nu a ezitat să acţioneze în vederea constituirii unor forme incipiente de asociere a întreprinzătorilor. Astfel, în anul 1993, a reuşit, cu eforturi proprii deosebite, să înfiinţeze, la Galaţi, prima asociaţie patronală a IMM-urilor, al cărei preşedinte a devenit în anul 1999, astăzi aflându-se la al treilea mandat. Activitatea pe care a desfăşurat-o, într-o perioadă marcată de crize, de acute confruntări privind conţinutul şi „mersul reformei”, a fost remarcată şi apreciată, fapt reflectat de alegerea ca vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), funcţie pe care o deţine şi în prezent.
Studii: 1982-1986 Academia de Ştiinţe Social Politice şi Economice, Bucureşti; 1989 Postuniversitar Sociologie; 2004 – 2006 Master, Managementul în finanţe şi administraţie publică, Universitatea „Danubius” Galaţi, 2012 Asociaţia Academia de Advocacy, Specialist în „Dialog social şi Advocacy”; 2013 Asociaţia Academia de Advocacy, Specialist în „Lobby”.
Primvicepreşedinte dezvoltarea capacitătății instituționale –Augustin Feneșan
Dl. Feneşan este preşedinte al Federaţiei Regionale a IMM, regiunea N-V, preşedinte al Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor, Cluj şi vicepreşedinte al CNIPMMR.
Este membru în mai multe comisii la nivel judeţean: Comisia de Dialog Social Cluj, Consiliul Consultativ al AJOFM, Cluj, Consiliul Consultativ al ITM Cluj, Comisia Judeţeană de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor, Cluj.
Ca întreprinzător şi-a început activitatea prin crearea firmelor: S.C. ANDA PRODCOM srl (1993) şi S.C.ROMPANPROD srl (1998). A coordonat şi coordonează, din poziţia de director mai multe societăţi: S.C. NAPOTOUR srl, S.C. CRISAN ATUS srl şi Agenţia BTT Cluj. S-a implicat în managementul şi coordonarea a peste 20 de proiecte din fonduri structurale. A organizat misiuni economice şi parteneriate de afaceri în mai multe state ale UE.
A absolvit Universitatea Babeş Bolyai din Cluj-Napoca, Facultatea de Ştiinţe Economice şi a urmat mai multe cursuri de perfecţionare, fiind formator, specialist în managementul resurselor umane şi managementul proiectelor.
Primvicepreşedinte domeniile de dezvoltare patronală– Psih.dr Radu Bălănean
Absolvent de psihologie, psihoterapie, management, ingineria protecţiei mediului, religii comparate, teologie istorică, sexologie cu diverse specializări în formare profesională, evaluarea furnizorilor şi programelor de formare profesională, sexologie, coaching, NLP, terapii complementare, 4 masterate şi 2 doctorate, în România, USA, Italia şi Israel.
Activitate de cercetător cu lucrări publicate în electronică şi telecomunicaţii naţionale şi internaţionale începând cu 1984 urmate de studii şi cercetări în protecţia mediului, dezvoltare durabilă, psihologie, educaţie, sexologie, medicină, terapii complementare, sociologie, istorie, teologie istorică şi esoterism.
Întreprinzător privat din 1990, fondator a peste 18 organizaţii neguvernamentale, membru al mai multor organizaţii naţionale, europene şi internaţionale, coordonator în prezent a peste 15 organizaţii neguvernamentale. Membru Rotary din 1999 şi fondator al primului Rotary E-club din Europa de Est.
Primvicepreşedinte strategie si imagine –Prof.univ.dr.ing Ioan Mintaș
Născut în localitatea Suplacul de Barcău, judeţul Bihor Dl. Mintaş este absolvent al Universităţii Tehnice din Cluj Napoca, al Universităţii Oradea şi al Universităţii Clayton din SUA fiind totodată Preşedintele şi fondatorul Consiliului Local al IMM-urilor din Oradea. Dl. Ioan Mintaş este prodecan al Facultăţii de Protecţia Mediului din cadrul Universităţii Oradea, membru al Academiei Maghiare din Budapesta şi preşedinte al Comitetului Local pentru Dezvoltarea Parteneriatului Social în Formarea profesională (CLDPS) Bihor – Inspectoratul Scolar Judeţean. În domeniul afacerilor, Dl. Mintaş este director general SC.CIAC.SA – Oradea, precum şi membru fondator al cluburilor Rotary Oradea, Lions Oradea şi Club 01 al oamenilor de afaceri din România.
Vicepreşedinte dezvoltare teritoriala–Tibișor Miron
Dl. Miron este inginer proiectant întreprinzător de 25 de ani în producția mijloacelor de protecție fizică a valorilor (case de bani, uși tezaur, camere blindate, sisteme de protecţie fizică şi electronică etc.).
Dl. Tibişor Miron este posesor a 5 brevete de Invenție, toate fiind produse sau în producție curentă. Are o vechime de 20 de ani în organizaţie, 12 ani ca vicepreședinte CNIPMMR, 4ani ca Președinte al Federaţiei regionale din Harghita.
Vicepreşedinte finante si fiscalitate –Dănuţ Mureşan
Este absolvent al Universităţii Babeş Bolyai din Cluj- Napoca- Facultatea de Ştiinţe Economice, secţia Economia Industriei, Transporturilor şi Construcţiilor. Urmează cursuri de antreprenoriat la Universitatea Virginia – Mc Intire School of Commerce USA printr-un program al USAID. Participa la cursuri de managementul afacerii în Atena, Grecia şi la Corporate Social Responsability în Newcastle, Marea Britanie.
Îşi desăvârşeşte calificarea profesională obţinând calităţile legale de expert contabil, auditor financiar şi consultant fiscal. Este lector formator al CECCAR, susţinând şi cursuri de antreprenoriat printr-un program al Băncii Mondiale. În 1993 a constituit firma MDM Financial Group SRL şi grupul MDM, firme specializate în servicii contabile, audit financiar, consultanţă fiscală. De la 2 salariaţi a ajuns la 23 de salariaţi în grupul MDM, fiind un grup certificat de firma germana DEKRA în calitatea serviciilor. Este preşedintele filialei CECCAR Cluj, cenzorul Camerei de Comerţ şi Industrie Cluj, vicepreşedinte al Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor Cluj, vicepreşedinte CNIPMMR, fiind specializat în politici financiare şi fiscale.
Vicepreşedinte dezvoltare sectorială si promovarea afacerilor – Liliana Agheorghicesei
Doamna Liliana Agheorghicesei este Președinte fondator al Patronatului Județean al Femeilor de Afaceri din IMM Suceava, al Federației Patronale IMM din județul Suceava, vicepreședinte fondator al Patronatului Național al Femeilor de Afaceri din IMM, vicepreședinte al CNIPMMR. Ca recunoaștere a activității Sale excepționale pentru sprijinirea IMM-urilor și promovarea Bucovinei, în anul 2015 a primit din partea Instituței Prefectului- Județul Suceava, Diploma de Excelență și nominalizarea în Cartea de Onoare a Valorilor Bucovinene, alături de nume marcante ale vieții publice sucevene. Și-a început cariera de întreprinzător în anul 1994, creând rețeaua de librării LIDANA, Tipografia LIDANA (în anul 2000), iar in anul 2004 Complexul Turistic LIDANA – o unitate turistică de 4 stele și un Centru de agrement și relaxare la performanțe și standarde europene.
Doamna Liliana Agheorghicesei este femeie de afaceri, voluntar în organizații patronale ale oamenilor de afaceri, ambasadoare a antreprenoriatului feminin şi mentor al femeilor întreprinzător din România. Este absolventă a Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, Facultatea de Științe Economice și Administrație Publică, Master în Management și Audit în Afaceri şi Administrație, având o bogată experiență în domeniul managementului proiectelor, cât și în cel al turismului și calității.
Vicepreşedinte educatie, inovare si fonduri europene –Iulian Gropoșilă
Dl. Gropoşilă este întreprinzător, investitor şi antreprenor social. Este absolvent al Universităţii „Ovidius” din Constanţa, Facultatea de Inginerie, profilul „Inginerie Economică”, Master în „Dreptul Afacerilor în Societatea Informaţională”, având experienţa ca manager de proiect, trainer, mediator, lobby-ist şi voluntar, iniţiator a mai multor proiecte atat în comunitatea de business cât şi în societatea civilă la nivel local/regional/naţional/european, Iulian Gropoşilă este recomandat ca lider de opinie în cetatea tomiţană. În anul 2002, când a devenit membru al CNIPMMR şi s-a implicat în conducerea filialei constănţene a acesteia. În anul 2004 a fondat Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii din Constanţa şi în anul 2005 Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România. Iulian Gropoşilă este membru fondator în mai multe O.N.G-uri
În calitate de întreprinzător a înfiinţat prima întreprindere mică în 1990, ulterior fiind fondator şi administrator în mai multe firme precum: Gropper srl, Centrul de Transfer Tehnologic Constanta srl.
Vicepreşedinte relatii internaționale – Kaya Sebahat
Absolventă a Facultăţii de Management din cadrul „Universităţii Bogazici” din Istanbul şi antreprenoare încă de la începuturile capitalismului în România, a deschis şi condus mai multe afaceri în domeniul alimentaţiei publice (restaurant, brutării, cofetării) amplasate în partea de sud-est a ţării, cu precădere în Tulcea. Încă de la început dna. Kaya a fost orientată în atragerea capitalului străin în ţară şi în gestionarea de parteneriate cu colaboratori străini. A deschis prima firmă cu capital mixt din România, o societate româno-turcă, cu profil de alimentaţie publică.
Începând cu anul 2008 şi până în 2015 a ocupat funcţia de preşedinte al Patronatului Naţional al Femeilor de Afaceri din IMM-uri, un mandat care a responsabilizat-o şi mai mult şi care a adus-o şi mai aproape de intreprenoriat, trăind experienţe marcante, în ceea ce priveşte managementul unei organizaţii de femei de afaceri, cu un profil atipic, cu caractere şi personalităţi diferite, dar înzestrate cu o creativitate şi o capacitate de muncă fantastice, toate acestea, determinând-o să pună, tot ceea ce are mai bun, în slujba acestei organizaţii.
Nenumarate misiuni economice organizate în diferite ţări din Europa şi Orientul Mijlociu, implementarea de proiecte europene pentru susţinerea intreprenoriatului feminin, sunt doar câteva din acţiunile importante pe care le-a dezvoltat în timpul mandatului de preşedinte PNFAIMM şi pe care le continuă şi în calitate de vicepreşedinte CNIPMMR şi actual preşedinte al nou înfiinţatului Patronat al IMM-urilor din judeţul Tulcea. Totodată, ca om de afaceri, consideră că internaţionalizarea reprezintă cheia dezvoltării şi creşterii unui business de succes, cu valoare adaugată mare.
Vicepreşedinte muncă și dialog social –Neculai Viţelaru
A absolvit Institutul Politehnic Iaşi, Facultatea de Mecanică, Secţia Tehnologia Construcţiilor de Maşini, specializarea “Tehnologia Construcţiilor de Maşini”.
În perioada 1974-1977 a fost profesor inginer la liceu şi la şcoala postliceală – cursuri de specialitate, în cadrul cărora a fost coordonator a peste 30 proiecte de diplomă cu realizare practică de echipamente şi utilaje pentru laboratorul de rezistenţa materialelor din cadrul Liceului Electrotehnic Vaslui.
Este fondator al SC Fix Company SRL, Iaşi şi SC EUROAS SRL, Iaşi iar din 2004 până în prezent este Preşedinte al Patronatul Judeţean al IMM Iaşi.
În perioada 2009 – 2011 a coordonat la nivel regional mai multe proiecte: Reţeaua Tematică Nord Est a proiectului NETIMM în Regiunea Nord Est, proiectul transfrontalier Lead Your Way to Business, iar timp de 1 an a fost consultant regional în cadrul proiectului COMPERUR – Dezvoltarea capitalului uman din mediul rural.
Vicepreşedinte relații cu autoritățile publice și alte organisme de drept public și private – Florea Pîrvu
Dl.Pîrvu Florea – Om de afaceri, Vicepreşedinte al CNIPMMR, Preşedinte al Patronatului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii Bucureşti şi Ilfov, consultant pe probleme de management, consultant pe piaţa secundară de capital, absolvent al Facultăţii de Drept, a urmat cursuri speciale de management economic şi comercial, posesorul unui atestat de broker pe piaţa secundară de capital.
Din poziţia de om de afaceri s-a remarcat ca fiind un adevarat deschizător de drumuri în zona privată, înfiinţând mai multe societăţi comerciale cu diferite domenii de activitate, multe dintre aceste domenii fiind pentru prima dată pe piaţa românească. Dl. Pîrvu deţine un pachet complex de calităţi, abilităţi şi competenţe care l-au ajutat să se menţină la un nivel de performanţă corespunzător, chiar şi în perioadele economice de criză.
Vicepreședinte agricultură– Vasile Priceputu
Dl. Vasile Priceputu este Inginer diplomat absolvent în Managementul Afacerilor, mediator şi broker. Şi-a început activitatea de întreprinzător în anul 2000 şi în prezent este proprietar al unui grup de firme cu afaceri în agricultură, construcţii şi export. În perioada 2014-2015 a fost preşedinte al Patronatul Tinerilor Întreprinzatori din România – P.T.I.R., în anul 2014 a fost Vicepreşedinte al Young Entrepreneurs of the European Union (JEUNE), iar din anul 2014 este vicepreşedinte al Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România –C.N.I.P.M.M.R. În anul 2015 a constituit Patronatul Oamenilor de Afaceri Brăila, al cărui preşedinte este.
Vicepreședinte antreprenoriat feminin – Elena Coandă
“Consider femeia de succes în afaceri, o persoană versatilă, care trebuie să fie suficient de categorică şi perseverentă pentru a face faţă prejudecăţilor şi provocărilor într-o cultură dominată de masculin şi, în acelaşi timp, calină şi tolerantă pentru a putea crea şi păstra echilibrul familial, în viaţa personală. Organizaţia pe care o conduc are la bază această filozofie. Pentru dezvoltarea acesteia, am încercat să imprim o abordare globală a intreprenoriatului feminin, cu scopul de a încuraja şi sprijini femeile să îşi construiască o carieră în intreprenoriat, facilitând, în primul rand, accesul acestora la educaţie intreprenorială, la finanţare şi la noi oportunităţi de afaceri iar, în al doilea rând, creând un mediu care să le permită să-şi valorifice potenţialul creativ, element cheie de creştere economică, dar şi unul dintre avantajele competitive specific femeilor. Patronatul nu este doar o organizaţie orientată spre creşterea business-ului, ci şi o organizaţie orientată spre creşterea oamenilor de business, cu tot ceea ce implică dezvoltarea personală a acestora.”
Vicepreşedinte antreprenoriat de tineret – Radu Oprea
Radu Oprea este Presedintele Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Regiunea Sud – Est, avand o experienta de peste 10 ani in antreprenoriat.
Este partener al companiei ZebraPay in Galati si co-fondatorul Bankers Café&Hubb. Are o experienta bogata in atragerea de finantari nerambursabile pentru dezvoltarea de afaceri si in implementarea proiectelor cu finantari europene.
A dezvoltat o pasiune pentru domeniul democratiei participative, fiind fondatorul Metodei SMART de Politici Publice. Radu are un Masterat in Politici Publice obtinut la Universitatea Pepperdine din SUA si este Doctor in Economie. De asemenea, este formator in competente antreprenoriale si fellow in cadrul programelor “Community Solutions Program” al Departamentului de Stat American si German Marshall Fund of the United States.
Vicepreşedinte industrie, comert si transporturi – Virgil Popescu
Am făcut pasul înainte în politică pentru că vreau o țară care să ofere șanse locuitorilor săi, care să le asigure un trai mai bun și perspective pe termen lung. Am ales această cale pentru că îmi doresc o Românie care să fie atractivă pentru investitori și care să producă noi locuri de muncă.
Am căutat să fiu cel mai bun în profesia mea, iar pe parcursul vieții mi-am respectat principiile și valorile în care cred. Îmi place să cred că încă fac parte din generația tânără de politicieni din România. Întotdeauna, din funcțiile pe care le-am deținut la nivel administrativ și politic, am pus mai presus proiectele care vizau îmbunătățirea traiului românilor. Pe mai departe, voi depune toate eforturile pentru găsi soluții la problemele cetățenilor.
Vicepreşedinte mediu şi dezvoltare sustenabila– Alexandru Badea
Studii: Institutul de Constructii Bucuresti, Facultatea de Hidrotehnica, Diploma: Subinginer Data naşterii 27.01.1956 , Naţionalitatea Romana Experienta profesionala: 1981-1987 Sef Sectie salubrizare in cadrul primariei Mun. Zalau; 19871989 Sef Sector Constructii cimitire in cadrul GIGCL Prahova; 1990-1996 Sef Sectie salubrizare in cadrul S.C. Salub S.A. Ph.; 1997-prezent Director General in cadrul S.C. CORAL IMPEX S.R.L.; 2011-prezent Vicepresedinte in cadrul Patronatului Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din RomaniaCompania romaneasca Coral Impex S.R.L. s-a remarcat de-a lungul anilor prin numeroasele premii si trofee, nationale si internationale, primite ca semn al recunoasterii performantei in afaceri. Printre aceste premii mentionam: 2014, Locul I dupa cifra de afaceri, acordat de C.N.I.P.M.M.R., domeniu de activitate 8129, IMM;
2014, Premiul Natinal – Locul I, acordat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, categoria Servicii, activitati de curatenie, IMM; 2015, Trofeul „Beyond Success Award”, acordat de World Confederation of Businesses in cadrul ceremoniei de gala organizata in Las Vegas; 2015, Premiul National – Locul II, acordat de Camera de Comert si Industrie a Romaniei, categoria Servicii, activitati de curatenie, IMM; 2015, Locul II dupa profitul brut, acordat de C.N.I.P.M.M.R., domeniu de activitate 8129, IMM; 2015, Locul I, acordat de Camera de Comert si Industrie Prahova, categoria Servicii, activitati de curatenie, IMM.
Vicepreşedinte turism si servicii – Lucia Morariu
În prezent Președinte și Director General al EXIMTUR. Fondata in anul 1993 la Cluj Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continua, extinzandu-si reteaua de agentii proprii in orase importante din Romania si devenind una dintre cele mai importante companii de turism din Romania.
Cu sprijinul si increderea acordata de clientii si partenerii nostri, astazi, la 23 ani de la infiintare, reteaua EXIMTUR este formata din 28 de agentii de calatorie, 18 agentii proprii si 10 agentii francizate in orasele: Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Sibiu, Oradea, Arad, Baia-Mare, Suceava, Constanta, Tirgu Mures, Satu Mare, Iasi, Medias, Alba Iulia, Bistrita, Pitesti, Braila, Hunedoara, Botosani si Resita.
Misiunea EXIMTUR este aceea de a deveni consultantul Dumneavoastra de calatorie! Ne propunem sa oferim clientilor nostri produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate!
Daniel Apostol
Domnul Daniel Apostol este un jurnalist cu experiență profesională de peste 22 de ani desfășurată în radio, în presa scrisă și televiziune. Este membru activ al unor programe de dezvoltare profesională adresate unor categorii speciale profesionale (jurnaliști, relații publice, antreprenori, mediul corporatist). Autorul cărții “Criza, a cincea putere în stat” (Universul Juridic, 2009). A publicat articole și comentarii pe teme de actualitate politică și economică în reviste precum: Capital, Finanțiștii, Foreign Policy, Money Express, Money Magazin. Crede că antreprenoriatul romanesc trebuie să devină factorul esențial al dezvoltării economice și speră ca tinerii antreprenori să devină forța care să producă schimbări pozitive, fundamentale în civilizația românească contemporană.
Cozma Gabriel
Domnul Gabriel Ştefan Cozma este inginer electrotehnist şi Director General al SC ROMPOLIPROCES SRL Bistriţa, firmă care se ocupă cu instalaţii de ventilaţie în spaţii industrial, exhaustare noxe. Este membru fondator al AIPMM B-N, vicepreşedinte al AIPMM B-N în perioada 2001-2012 şi preşedinte din 2012. În cadrul CNIPMMR este membru al Consiliului Permanent, din anul 2012. A participat la Topul firmelor private din România, eveniment annual al CNIPMMR , respectiv în anii: 1998,1999,2001,2013,2014,2015. Este membru în Comisia de Dialog Social, membru în CA al CAS şi membru în Consiliul Consultativ al AJOFM din judeţul Bistriţa-Năsăud.
Dl. Costea Marian este de profesie inginer electronist, absolvent al Falcultății de Electronică și Telecomunicații din cadrul Institutului Politehnic București, promoția 1984.
În ianuarie 1992 a înfiinţat firma GAMATEL, companie cu capital privat având următoarele activităţi principale: Servicii în domeniile Tehnologiei Informaţiei, Telecomunicaţiilor şi Sistemelor de Securitate şi Producţia de articole şi componente din mase plastice prin injecţie.
În anul 2004 a fondat Patronatul Întreprinderilor Mici și Mijlocii Ialomița, organizație reprezentativă a mediului de afaceri privat la nivelul județului. De la înființare și până în prezent, dl. Costea este Președintele acestei organizații.
Ana Dinca
Echipa Audit One, condusă de doamna Ana Dincă, este formată din persoane autorizate ca experți contabili, auditori financiari și consultanți fiscali. Avem experiență în domeniul fiscal dobândită, în principal, în cadrul Finanțelor Publice București, sau în alte societăți de profil. Putem susține cu toată convingerea că echipa Audit One poate
rezolva orice problemă de audit financiar sau consultanță fiscală, deoarece lucrăm după standarde profesionale și suntem recunoscuți în domeniu. Suntem afiliati la reţeaua internaţională Moore Stephens International Limited, una din cele mai mari companii de profil din lume, clasata pe locul 13 in lume anul trecut, care are reprezentare în 91 de tari şi ofera servicii de audit, consultanta in afaceri, taxe, contabilitate. Obiectivul echipei Audit One este de a oferi clienților săi suport în optimizarea afacerii și de a-i proteja în raport cu riscurile in afaceri.
Stefan Davidescu – Președinte PIMM Buzău
Paraschiv Ionescu
Ioan Piturescu
A trecut prin toate treptele de cercetator ştiinţific, până la Cercetator Ştiintific Principal gradul I, la Institutul de Cercetare şi Proiectare Tehnologică pentru Construcţia de Maşini (I.C.T.C.M.), Bucureşti.
A absolvit Facultatea de Electrotehnică – Institutul Politehnic Timişoara, Facultatea de Comerţ Exterior – A.S.E. Bucureşti, Facultatea de Psihologie – Universitatea „Titu Maiorescu”, Doctor Inginer în inginerie industrială la Universitatea Politehnică Bucureşti. Este autorul a numeroase lucrări de cercetare-proiectare, în domeniul inovării, transferului tehnologic şi antreprenoriatului.
A condus timp de 20 ani Departamentul de Instalaţii Electrice şi Automatizări din I.C.T.C.M. În anul 1992 a înfiinţat şi organizat primul Incubator de Afaceri din România: Centrul Incubator Tehnologic şi de Afaceri – CITAf Bucureşti. În anul 1998 a înfiinţat Institutul Naţional pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Bucureşti. Are opt brevete de invenţi şi a fost profesor asociat la Universitatea Politehnică Bucureşti. Din 1992 este membru fondator al CNIPMMR. Este membru al unor organizaţii şi organisme naţionale şi internaţionale din domeniu.
Ion Roman
Ioan Roman este absolvent al Facultăţii de Drept, licenţiat în Ştiinţe Juridice.
Dl. Roman este membru al Consiliului Permanent al CNIPMMR, iar din anul 2008 este preşedinte al Patronatului IMM Vrancea, membru în cadrul Consiliului de Administraţie al Casei de Sănătate Vrancea şi al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de muncă Vrancea.
În anul 1990, dl. Ioan Roman a înfiinţat “VRANCEATOUR”, o agenţie de turism intern şi internaţional din Focşani deţinând în prezent şi o pensiune turistică în Paltin.
CENZORI
– Sorin Adrian Achim, Dumitru Macedon Motrea, Valentin Zaharia
COMISIE ETICA SI LITIGII
– Iulian Groposila, Florea Pîrvu, Vali Priceputu
VICEPRESEDINTI DE DREPT
– Tănase Cornel,Preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM Bucureşti-Ilfov;
– Sorin Minea,Preşedinte al Federaţiei Patronale din Industria Alimentară;
– Valentin Cristea,Preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM din Regiunea Oltenia;
– Ignea Cristian,Preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM din Regiunea Muntenia;
– Purcaru Mircea,Preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM Vest;
– Radu Bălănean, Preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM din Regiunea Centru;
– Neculai Viţelaru, Preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM din Regiunea Nord-Est;
– Augustin Feneşan, Preşedinte al Federaţiei Patronale a IMM din Regiunea Nord-Vest.
MEMBRII CONSILIULUI PERMANENT:
Dl. ROMAN ION
Dl. DINCĂ ANA
Dl. PITURESCU IOAN
Dl. COZMA GABRIEL
Dl. IONESCU PARASCHIV
Dl. FUDULEA STERICĂ
Dl. DAVIDESCU STEFAN
Dl. APOSTOL DANIEL