Seminarul dedicat prevenirii incendiilor din spatiile publice si industriale

Compania Geseme România și Asemer (Asociația firmelor spaniole din România) au plăcerea de a vă invita la un seminar dedicat prevenirii incendiilor în spații publice și industriale, care va avea loc în data de 6 aprilie 2016 la Hotel Grand Continental București.

Obiectivul evenimentului este de a oferii instituțiilor și operatorilor economici din sectorul public sau privat informații detaliate despre eficiența prevenirii și beneficiile investițiilor în soluţiile tehnice și organizatorice moderne de prevenire a incendiilor.

La dezbatere sunt invitați să participe specialiști în managementul situațiilor de urgență, reprezentanți ai autorităților de control, reprezentanți din diverse sectoare interesate – arhitectură, construcții, horeca, organizare evenimente, dezvoltatori imobiliari, asigurări, etc.

Prin prezența la eveniment a reprezentanților IGSU și ai Inspecției Muncii, ne propunem, de asemenea, să inițiem și să dezvoltăm un dialog constructiv, abordând deschis problemele identificate de fiecare parte implicată, autorități de control și angajatori.

În cadrul evenimentului vor fi prezentate și bune practici internaționale în domeniul apărării împotriva incendiilor de către un reputat expert spaniol, reprezentant al celui mai important cluster din Spania specializat în prevenirea și investigarea incendiilor.

Numărul de participanți fiind limitat, dacă sunteți interesați să fiți alături de noi la acest eveniment, vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la adresa email andreea.ranja@geseme.com sau tel. 0722 419552, persoană de contact Andreea Ranja.

 

Sursa: Geseme.com

Post Your Thoughts