STEP2SUCCESS: noutăți aprilie 2015

step2success-logoSTEP2SUCCESS – Promovarea egalităţii de şanse a femeilor pe piaţa muncii

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) derulează în perioada mai 2014 – noiembrie 2015 proiectul STEP2SUCCESS – ”Promovarea egalităţii de şanse a femeilor pe piaţa muncii”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013.

Proiectul vizează susţinerea şi îmbunătăţirea accesului şi participării femeilor pe piaţa muncii prin promovarea egalităţii de şanse şi de gen în 4 regiuni de dezvoltare – Bucureşti-Ilfov, Centru, Nord Est şi Sud – prin facilitarea integrării şi reintegrării pe piaţa muncii şi creşterea oportunităţilor de angajare, prin acţiuni pozitive de formare profesională, asistenţă pentru dezvoltarea unei afaceri şi multiple acţiuni de promovare, informare şi conştientizare.

În luna aprilie 2015 s-a demarat cursul pentru zona Bucuresti – Ilfov pentru meseria de frizer-coafor-manichiurist –pedichiurist, de nivelul 2. Cursul de calificare si recalificare va avea o durata de 720 de ore, impartite in parte de teorie si  practica. La sfarsitul cursului participantele vor obtine certificate ANC, recunoscute la nivel national si vor primi o subventie in valoare de 1.500 lei.


Citește mai multe despre proiect: 


Pentru mai multe informații ne puteți contacta:

  • CNIPMMR – Departament Proiecte – str. Dr. Lister nr. 51, sector 5
  • Telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498
  • E-mail: secretariat@smeprojects.ro

step2success logo mare

Post Your Thoughts