CSR for ALL – invitație București, 29 mai 2014


web_logo_roINVITAȚIE seminar național de informare: CSR for ALL – Responsabilitate Socială pentru TOȚI!
| București, 29 mai 2014, Hotel Novotel


Responsabilitate Socială Corporatistă – activităţi de sprijinire a întreprinderilor din România

In Romania conceptul de responsabilitate sociala a companiei s-a nascut in anul 1990, cand multe ONG-uri (in special cu obiective comerciale de scop umanitar) au fost fondate cu asistenta institutiilor internationale publice sau private.

Sectorul privat, responsabil de aplicarea practicilor a inceput sa fie mai puternic dupa integrarea in Uniunea Europeana si a fost condusa in principal de implicarea companiilor multinationale care si-au transferat practicile si cultura organizatorica de la nivel central la nivel local si, mai tarziu, alimentata de asemenea si de posibilitatea de a accesa fonduri europene.

Care este rolul responsabilitatii sociale si cat de importanta este implementarea acestui concept in intreprinderi? Care este contributia CNIPMMR cu privire la implementarea activitatilor in domeniul responsabilitatii sociale in intreprinderi? Acestea sunt temele principale ale seminarului national de informare „Responsabilitate Sociala Corporatista – activitati de sprijinire a intreprinderilor din Romania „*, organizat de CNIPMMR – Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania” in parteneriat cu „TISK – Confederatia Asociatiilor Patronale din Turcia.

Evenimentul va avea loc joi, 29 mai 2014, la hotel Novotel Bucarest City Centre, Sala Paris Gauche, Calea Victoriei nr.37B.

Va rugam sa ne trimiteti confirmarea dumneavoastra privind participarea la eveniment pana miercuri, 28 mai 2014, ora 14.00. Persoana responsabila cu organizarea acestui eveniment este dna Gabriela Ciuciula si poate fi contactata la adresa de email: gabriela.ciuciula@smeprojects.ro sau la numerele de telefon: 031 860 04 98 (interior 107) / 0758 09 96 66.

*Acest eveniment este organizat in cadrul proiectului proiectului CSR for ALL, finantat de Comisia Europeana in cadrul programului de pre-aderare IPA.


Citește mai multe despre proiect: 


Pentru mai multe informații ne puteți contacta:

  • CNIPMMR – Departament Proiecte – str. Dr. Lister nr. 51, sector 5
  • Telefon: 031 86 00 497; 031 86 00 498
  • E-mail: secretariat@smeprojects.ro

csr-for-all

Post Your Thoughts