VANGUARD SECURITY SERVICES

VANGUARD SECURITY SERVICES este o societate romana cu capital integral privat, care a fost infiintata in anul 2011, in baza Legii nr. 91/1990 republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, fiind autorizata de Ministerul Administratiei si Internelor – I.G.P.R. – Directia de Ordine Publica – conform Legii nr. 333/2003, privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, cu licenta de functionare nr. 1962/P/13.01.2012.

Personalul de conducere si membrii fondatori au studii superioare si beneficiaza de o vasta experienta de peste 20 de ani in domeniul pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor.

Inca de la inceput, a fost formata o echipa puternica care sa asigure dezvoltarea si cresterea performantelor in domeniul societatilor de paza si protectie.

Astfel, unul din obiectivele importante al societatii VANGUARD SECURITY SERVICES este de a se impune pe piata ca ocompanie de referinta pentru standardele profesionale superioare ale produselor si serviciilor sale.

Sediul central al firmei este in Municipiul Bucuresti si punct de lucru in Comuna Ciolpani, judetul Ilfov, iar serviciile oferite de companie pot fi contractate in orice localitate din tara.

Pentru a asigura servicii de calitate clientilor, au fost facute in mod constant investitii in dotarea tehnica si materiala, specifica activitatii de paza.

Compania asigura personalului operativ, in mod gratuit, uniforme de serviciu si echipament de protectie, in conformitate cu prevederile legale.

Uniformele sunt confectionate din materiale potrivit sezonului, de culoare neagra, inscriptionate cu sigla si denumirea societatii.

Personalul de paza este dotat cu mijloace de constrangere si autoaparare moderate, respectiv: bastoane (tomfe) si spray-uri iritant lacrimogene si/sau armament cu gaz, arma cu glont (in raport cu importanta obiectivelor, bunurilor si valorilor pazite).

Comunicatiile sunt asigurate prin telefoane mobile si statii de emisie-receptie.

Serviciile VANGUARD SECURITY SERVICES sunt asigurate de personal de specialitate bine instruit.

Societatea VANGUARD SECURITY SERVICES considera personalul ca fiind una din cele mai pretioase resurse ale sale, iar investitiile in domeniul pregatirii profesionale, in perfectionarea aptitudinilor si imbunatatirea performantelor angajatilor,constituie o preocupare majora si permanenta.

In acest sens, compania organizeaza periodic instruiri, avand ca scop actualizarea cunostintelor specifice activitatilor de paza, precum si informari cu privire la evenimente deosebite petrecute in acest domeniu.

Intregul personal de securitate este atent selectionat, verificat si testat atat la angajare, cat si pe parcursul evolutiei sale in cadrul firmei.

Toti agentii de securitate sunt atestati profesional.

VANGUARD SECURITY SERVICES ofera paza, protectie si protocol la orice sediu public sau privat astfel :

  • sedii de firme;
  • reprezentante;
  • institutii;
  • resedinte;
  • unitati de productie;
  • hoteluri;
  • magazine;
  • banci;
  • depozite, etc.

Obiectivul companiei este acela de a gasi solutii eficiente, de paza si protectie, in functie de toate necesitatile clientilor nostri.

Oferta financiara va fi diferentiata in functie de caracteristicile societatilor beneficiare (nivelul de pericol, nivelul si tipul valorilor detinute, zone de amplasare, relief, etc.) precum si ale posturilor de paza (fixe, mobile, puncte de acces personal, puncte de acces mijloace auto, etc.) necesare a fi infiintate la obiectivele in cauza, in conformitate cu planurile de paza intocmite si avizate conform Legii nr.333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectiei persoanelor.

Referitor la planul de paza, compania este capabila sa asigure, la cerere, asistenta profesionista pentru intocmirea si avizarea acestuia.

VANGUARD SECURITY SERVICES isi exprima speranta ca scurta prezentare de fata este suficient de convingatoare pentru dumneavoastra in alegerea colaborarii cu aceasta societatea.

VANGUARD SECURITY SERVICES asteapta cu interes sa fie contactata, telefonic sau in scris, pentru alte informatii sau pentru stabilirea unei intrevederi in cadrul careia sa fie discutate cerintele dumneavoastra concrete, in vederea intocmirii unei oferte tehnico-financiare personalizate.

Persoana de contact: Dna. GRATIELA TANASE – Manager
Mobil: 0744-372983
Email: ela_tns@yahoo.com

Post Your Thoughts