Oportunitati de export

CNIPMMR vă pune la dispoziția dumneavoastră o listă cu oportunități de export, actualizată, ce conține toate informațiile necesare pentru firma dumneavoastră. 

Ambasada României în Spania, alături de Camera de Comerț și Industrie a României, organizează o misiune economică la Madrid în data de 13 martie 2019, având ca obiectiv sprijinirea companiilor românești interesate de internaționalizarea pe piața Spaniei.

Misiunea constă în:

  • Reuniuni B2B cu companii spaniole interesate de colaborări cu parteneri români. Reuniunile vor avea loc la sediul Camerei de Comerț a Spaniei, în data de 13 martie, ora 11.30, în continuarea Forumului de Afaceri și Investiții România – Spania.
  • Reuniuni B2B cu antreprenori români din Spania, la sediul Ambasadei României la Madrid, în data de 13 martie, ora 19.30.

Domeniile prioritare de interes pentru cooperarea economică bilaterală sunt următoarele: IT&C, industria electronică, prelucrări mecanice, sectorul componentelor auto. Am aprecia diseminarea informației în rândul membrilor organizației dvs. interesați de identificarea de potențiali parteneri de afaceri în Spania.

Pentru detalii suplimentare, companiile românești interesate de misiunea economică pot lua legătura cu Biroul de Promovare Comercial-Economică a Ambasadei României de la Madrid, telefon +34.91.359.76.23, email: madrid.economic@mae.ro.

Post Your Thoughts