PESTE 200 DE EXPOZANŢI ÎNSCRIŞI LA PRIMUL TÂRG DEDICAT FURNIZORILOR MICI ŞI MIJLOCII DIN INDUSTRIA PETROLIERĂ

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu OMV Petrom, organizează, în data de 27 iunie 2013, Târgul furnizorilor mici  şi  mijlocii  ce  deservesc  industria  petrolieră.

Prof. Univ.dr. Ovidiu Nicolescu, preşedinte al CNIPMMR: „Este primul eveniment de acest tip organizat vreodată în România şi se adresează unui segment deosebit de important pentru economia românească: furnizorii mici şi mijlocii pentru industria de petrol şi gaze. Obiectivul nostru este de a creşte vizibilitatea acestor întreprinderi în rândul marilor companii de petrol şi gaze din România.”

La eveniment s-a înscris peste 200 de IMM-uri care deservesc industria petrolieră – furnizori de materiale şi echipamente, prestatori de servicii, executanţi şi proiectanţi de lucrări.

Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom: „Petrom este cel mai mare investitor din sectorul de petrol şi gaze şi lucrăm cu circa 15.000 de furnizori din România. Evoluţiile recente din acest sector şi implicit dezvoltarea companiei noastre au creat o cerere de servicii şi produse specifice care necesită o ofertă pe măsură. Cred că este nevoie de astfel de evenimente, în care companiile să cunoască oferta pieţei locale şi am convingerea că prin susţinerea acestui târg contribuim la promovarea IMM-urilor”.

Evenimentul se va desfăşura sub forma unui târg de prezentare a produselor, serviciilor şi lucrărilor oferite de firmele încrise şi va avea  loc în  Bucureşti, joi 27 iunie 2013, între orele 9.30 – 16.00, la Palatul Parlamentului, Sala Unirii. La deschiderea oficială, care va începe la ora 10.30, vor participa Prof. Univ.dr. Ovidiu Nicolescu, Preşedintele CNIPMMR şi dna. Mariana Gheorghe, CEO OMV Petrom. De asemenea a fost invitată să participe dna. Maria Grapini, Ministru delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism.

Accesul expozanţilor este gratuit, în baza formularului de înregistrare. Vizitatorii vor beneficia, de asemenea, de acces gratuit, cu condiţia înregistrării la intrare.

Pentru mai multe detalii, Consiliul National al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR) vă stă la dispoziţie la următoarele date de contact: telefon 0213126893, e-mail: office@cnipmmr.ro.

Post Your Thoughts